Service masini de spalat

Reparatii masini de spalat si Service la domiciliu Bucuresti – Ilfov. Indiferent de defectiune. Echipa Noastra Autorizata si cu Experienta an domeniul Reparatiilor o va remedia in scurt timp. Apelati cu incredere la servicile si problemele Dumneavoastra vor fi rezolvate. Se Asigura Garantie 1-5 Ani. Constatare Gratuit.

Atelier Reparatii masini de spalat -Asiguram Garantie 1-3 Ani, Constatare Gratuita si Deplasare.

Service masini de spalat Bucuresti,Marcile pe care le reparam la domiciliul: Ariston, Ardo, Arctic, Alaska, Altus, Beko, Bosch, Candy,  Daewoo,  Gorenje, Gala, Hoover, Hotpoint, Ignis, LG, Maxwell, Meister, Nei, Ocean, Platinium, Polar, Samsung, Siemens,San Giorgio,  Zanussi, Whirlpool, Indesit,
Pentru detalii va rugam sa ne contactatii.
  •  Executam servicii masini de spalat rufe, service masini de spalat vase si service uscatoare in municipiul Bucuresti si in judetul Ilfov la domiciliul dumneavoastra daca reparatia se poate efectua pe loc. In cazul in care reparatia nu poate fi efectuata pe loc,se ridica piesa sau placa electronica,tambur cuva,ax tambur,motor va fi transportata gratuit in cele mai bune conditii la sediul nostru unde va fi reparata si apoi returnata.

 

Contact

Echipa masinidespalat-second-hand.ro poate fi contactata la:

0755.417.048

Masini de spalat second hand