Service masini de spalat

Service masini de spalat Bucuresti

Bun venit la masinidespalat-second-hand.ro Noi oferim servicii si reparatii complete în domeniul nostru de activitate, de înalta calitate, la preturi rezonabile, dar, de asemenea, si sprijinul personalului nostru profesionist, pe deplin instruit in reparatii masini de spalat si servicii la domiciliu.

Atelier specializat cu standuri de proba pentru fiecare modell in parte, diagnoza computerizata pentru masini de spalat,cuve capsulate,ax tanbur,cuve inox,tripode indesit,pompe evacuare,filtre scame,piese de schimb,programator electronic-mecanic, si display rescriere memori eprom sau rescriere pe placi si module electronice masini de spalat pentru orice modell.Reparatii masina de spalat la domicilil Bucuresti si ilfov deplasare si verificare Gratuit.

Nu amesteca niciodata lejeria intima si sosetele cu restul hainelor.

• Pentru hainele de bumbac sunt indicate programele de spalare la 30,40, de grade;
• Rufele din matase sau alte textile pretioase se curata folosind programul pentru materiale delicate (30-40 de grade) sau cel de spalare manuala;
• La temperatura de 50 de grade este indicat sa speli si asternuturile de pat colorate;
• La 50-60 de grade se curata cearceafurile albe, lenjeria de corp si sosetele;
• Chiar daca masina ta are un program special pentru lâna, verifica cu atentie pe etichetele hainelor daca permit spalarea automata. Atentie, aceste rufe nu se storc;
• Rufele foarte murdare, cu pete, necesita utilizarea programului de prespalare
Service masini de spalat indiferent de modell. Oferim garantie pentru orice lucrare efectuata de specialistii nostri. Intervenim in ziua comenzi,Cautati un profesionist specializat in repararea masinilor de spalat rufe.

 

Reparatii la Domiciliu si Vanzari Second-Hand

Masinile de spalat vase second hand sunt importate din Olanda Germania si Anglia. Fiecare masina de spalat vase second hand este atent verificata si oferita spre vanzare in conditii optime de functionare. Masinile de spalat rufe second hand beneficiaza de un design atragator si se situeaza la parametri optimi din punct de vedere estetic.

Toate produsele beneficiaza de GARANTIE si TRANSPORT GRATUIT.

De ce masini de spalat vase second hand?

Pentru ca o cumperi la un pret mult mai mic fata de multe oferte ce se gasesc in magazine.

Este masina de spalat un moft? Categoric NU
Dacă vrei să-ţi petreci puţin timp în bucătărie, maşina de spălat vase te poate ajuta. Ea îţi uşurează treburile casnice şi te ajută să faci economii.
Maşina de spălat vase foloseşte mai puţin detergent şi are nevoie de o cantitate mai mică de apă decât ai tu când le speli manual. Iar folosirea ei nu-ţi măreşte consumul de energie si ofera multe avantaje

Îndepărtează eficient murdăria
Vii obosită de la serviciu, trebuie să pregăteşti masa, copiii te aşteaptă la teme şi tu nu ştii ce să faci mai întâi?

Economiseşti energie şi apă
Dacă nu eşti convinsă de beneficiile maşinii de spălat vase, este bine să iei în calcul faptul că, prin folosirea ei, consumul de apă şi de energie se reduce cu până la 60%.

 

Magazinul nostru este situat in Blvd.Camil Ressu 68

Contact

Echipa masinidespalat-second-hand.ro poate fi contactata la:

0755.417.048

Masini de spalat second hand