Uscatoare de rufe second hand

Toate uscatoarele de rufe second hand beneficiaza de GARANTIE si TRANSPORT GRATUIT

Reparatii masini de spalat si service la domiciliu Bucuresti – Ilfov. Indiferent de defectiune. Echipa Noastra Autorizata si cu Experienta an domeniul Reparatiilor o va remedia in scurt timp. Apelati cu incredere la servicile si problemele Dumneavoastra vor fi rezolvate. Se Asigura Garantie 1-5 Ani. Constatare Gratuit.

Hainele expuse la uscat in vazul tuturor sunt o problema cu care inca ne confruntam si care ar trebui sa ridice multe semne de intrebare atunci cand vine vorba de igiena. Daca in tarile dezvoltate uscatoarele de rufe sunt la fel de utilizate ca si un televizor sau un aragaz, la noi au trecut mai bine de 20 de ani de la introducerea lor pe piata. Ca si gospodina poti opta pentru un uscator de rufe second hand deoarecere:
Economisesti timp
Un program de functionare al unui uscator dureaza, in medie, o ora. Calculand o medie intre timpul de uscare naturala din timpul iernii si cel din perioada de vara, numarul de ore este considerabil mai mare.
Iti protejezi sanatatea
Uscatul hainelor in casa, in special in perioada de iarna, duce de foarte multe ori la formarea de condens, igrasie si mucegai din cauza umezelii foarte ridicate. Astfel, vor aparea probleme respiratorii grave si predispozitia la infectii.
Hainele arata mai bine
Uscatul pe franghie sau pe un uscator mecanic se realizeaza prin pliere sau cu ajutorul clestilor.
Economisesti spatiu
Scapand de franghiile de rufe din balcon poti sa utilizezi spatiul in avantajul tau si al familiei.

Contact

Echipa masinidespalat-second-hand.ro poate fi contactata la:

0755.417.048

Masini de spalat second hand